5 challenges om te doen als koppel 0

koppel

Date night challenge

Het is niet makkelijk om leuke dates te verzinnen, zeker niet als je al een aantal jaren een koppel vormt. Met deze challenge maak je een leuke TikTok én heb je een geweldige date. Hoe gaat het in zijn werk? Kies 4 categorieën/maaltijden bijvoorbeeld: drinken, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Je kan er natuurlijk meer of minder kiezen. Spring in de auto en doe voor een eerste keer blad, steen, schaar. De winnaar kiest waar jullie je drankjes gaan halen. Hierna doe je net hetzelfde voor de andere categorieën. Op het einde van de avond zijn de buikjes rondgegeten en hebben jullie er een leuke date opzitten. Als je niet veel drive-in restaurants in je buurt hebt, kan je de gerechten eventueel bestellen en laten leveren. Probeer het zeker eens uit!

@baileerichardson_We must’ve been hungry hungry….. ##fyp ##datenight ##TheWildsChallenge ##iwin♬ … is sweaty – Kellan

Shopping challenge

Voor jullie aan de challenge beginnen, moeten jullie eerst een lijstje opstellen. Een lijstje met producten die je voor je partner moet vinden zoals zijn/haar favoriete drankje, snack, iets dat je partner nodig heeft, iets dat je aan haar/hem doet denken, … Je kan er zoveel bedenken als je wil. In de TikTok hieronder kan je nog meer inspiratie opdoen. Lijstje klaar? Dan is het tijd om naar de supermarkt te vertrekken. Bij de ingang splitsen jullie wegen. Alles gevonden? Dan ga je weer naar huis om te ontdekken of jouw partner weet wat je favoriete producten zijn. Leuk, toch?

@abbieherbert_This was wild 😂 THE END ##husbandwife ##target ##targetchallenge ##newtrend ##trend ##foryou ##DidYouKnow ##comedy ##fyp ##couple ##baby ##viral ##sass ##reaction♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Wie is …?

Tijdens deze grappige challenge kom je te weten hoe goed jullie elkaar kennen en of jullie het met elkaar eens zijn. Ga naast elkaar zitten voor de camera en sluit jullie ogen. Je hoort verschillende  stellingen zoals: wie kan het beste koken? Wie is koppig? Wie is er vaak slechtgezind? Jullie geven hier allebei antwoord op door te wijzen naar de persoon die past bij de vraag, dat kan je zelf of je partner zijn. Als alle vragen beantwoord zijn, kan je het filmpje terugkijken en zien hoe vaak jullie het eens zijn met elkaar. Je vindt het geluid met al de vragen trouwens gewoon op TikTok. Handig!

@fashionbyally14 Questions with my Boyfriend 💛 0:21 secs ##learnfromme ##couplesquestions ##interracialcouple ##canadian ##relationship ##boyfriendcheck ##happyathome♬ 14 Questions You Should Ask – Ally Chen

The Koala challenge

Dit is een moeilijkere en fysieke challenge waar balans en kracht een grote rol spelen. Eerst en vooral moet je beslissen wie de koala is en wie de boom is. Deze laatste is vaak de persoon met de meeste balans en kracht, de koala is dan weer lichtste van de twee. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk rond het torso van je partner te klimmen zonder de grond te raken. Deze challenge is, dankzij de vele mislukkingen, hilarisch, maar ook zo geweldig als het lukt. Veel succes!

@chasexlexieWHO CAN DO IT FASTER? @chaseclark80 ##duet_me ##CoolRanchDance ##koalachallenge ##humantree ##ikykyk ##xyzbca ##foryouppage ##fyp ##whatwouldharleydo♬ Mission impossible – The Spelding’s Jazz Orchestra

Hoodie & fridge challenge

Het is tijd om je partner eens goed te laten schrikken! Doe je sweater met kap omgekeerd aan zodat je gezicht bedekt wordt met de kap en ga voor de koelkast staan. Doe ook je handen achter je rug zo lijkt het alsof je iets aan het zoeken bent in de koelkast. Na een tijdje zal je partner ook een kijkje komen nemen. Dat is het moment om hem/haar te doen schrikken. Lachen gegarandeerd! Als is dat niet zonder risico, kijk maar naar het filmpje hieronder. 

Previous ArticleNext Article
Uitdagingen ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *