Daten op de Tilburgse Kermis tijdens Roze Maandag 0

Daten En Flirten Tijdens De Roze Maandag Op De Tilburgse Kermis

Als iets de uitgewezen plek is om te daten deze zomer, dan is het wel de Roze Maandag op de Tilburgse Kermis. Dit is met stipt de gezelligste dag in heel Brabant, dan wel niet heel Nederland. Voornamelijk als jullie hier beide nog nooit zijn geweest dan is deze uitdaging het beleven waard. Je kunt er ook zeker veel content maken voor Tik Tok. De Tilburgse Kermis is namelijk ontzettend populair en zal daarom ook veel views krijgen als je daarover een Tik Tok plaatst. Lees snel mee waarom daten op Roze Maandag zo leuk is en welke content je zoal kunt maken op de Tilburgse Kermis. 

Daten op Roze Maandag

Als je iemand hebt ontmoet die net zo’n waaghals is als jij, dan bestaat er bijna geen betere plek voor jullie eerste date dan de Tilburgse Kermis. Dit is de ultieme plek om erachter te komen of jullie bij elkaar passen. Durven jullie allebei in alle attracties Tilburgse Kermis? Ga de strijd met elkaar aan om erachter te komen. Omstebeurt mogen jullie een attractie kiezen waar jullie samen in gaan. Hebben jullie het lijstje afgewerkt dan weten jullie aan het einde van de dag wel of het goed zit tussen jullie. 

Uiteraard moet het op andere vlakken ook matchen, vandaar de Roze Maandag. Deze dag staat ook wel bekend als de gezelligste dag van de Tilburgse Kermis. Er komen wel tienduizenden bezoekers naar Tilburg om de Roze Maandag samen te vieren. Op deze dag is iedereen gelijk en wordt ook iedereen gelijk behandeld. Je moet van de drukte en de gezelligheid houden als je hier naar toe gaat. Dat is dan ook meteen de volgende test. Kunnen jullie feesten als geen ander of valt dat vies tegen? 

De datum Tilburgse kermis is in ieder geval al bekend. Deze begint op vrijdag 22 juli en eindigt op zondag 31 juli. Op maandag 25 juli staat de bekende Roze Maandag op het programma. Zet deze datum maar alvast in je agenda en breng je date er ook meteen van op de hoogte. 

Tik Tok Content 

De Tilburgse Kermis is ontzettend populair en zal het daarom op Tik Tok ook goed doen. Er is verschillende content te maken op de kermis in Tilburg. Denk bijvoorbeeld aan filmpjes van attracties. Zo kan iedereen zien hoe een bepaalde attractie gaat. Een ander idee kan zijn om alle food stands te filmen. Er valt namelijk veel verschillend eten te scoren. Maak een TikTok dat je bij elke stand iets te eten proeft en dat een cijfer geeft. 

Ook de Tik Tok dansjes kunnen natuurlijk op de Tilburgse Kermis gewoon doorgaan. Vooral de sfeer van de kermis op de achtergrond is natuurlijk leuke content. Maak de TikTok bijvoorbeeld voor een gave attractie. Let er dan wel op dat de attractie ook draait. Aan een stilstaande attractie hebben jouw volgers natuurlijk ook niks. 

Op Roze Maandag is het waarschijnlijk te druk om een goed Tik Tok dansje te filmen. Vaak is het erg druk om in normaal tempo de attracties af te gaan. Als het jouw missie is om veel attracties in een dag af te werken, dan is de Roze Maandag de verkeerde dag om te gaan. Op maandag loop je namelijk echt voetje voor voetje. 

Roze Maandag staat ook bekend om de prachtige outfits die sommige bezoekers dragen. Jaarlijks komen er weer de mooiste outfits voorbij, waar andere bezoekers ook mee op de foto gaan. Dat is wel een optie om daar een Tik Tok over te maken. Vraag natuurlijk wel toestemming aan de mensen of zij het goed vinden als je de Tik Tok post. Je moet natuurlijk wel rekening houden met de privacy wet.

Previous ArticleNext Article
Uitdagingen ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *