De 5 leukste challenges voor deze winter 0

Groeps Foto

Vind jij het aankomende winterseizoen saai? Kijk je op tegen de regenachtige, grijze dagen en het vele thuiszitten na zo’n lekkere zomer buiten? Niet met deze tien toffe challenges die je alleen of samen met je vrienden, partner of gezin kunt gaan doen. Wij zetten de vijf leukste challenges voor je op een rij. En het mooiste is, je kunt ze allemaal prima in de winter doen. Zo hoef jij je geen seconde te vervelen. Doe hier je inspiratie op en ga vervolgens lekker zelf aan de slag. Jouw winter zal op deze manier absoluut niet saai worden en je zult tijd te kort hebben!

Ben je toe aan een lollige middag met je vrienden? Ga voor deze eetchallenges.

De challenges die te maken hebben met iets eten zijn al tijden razend populair op de social media platforms. Ideaal om samen met vrienden een zondagmiddag elkaar uit te dagen of een wedstrijdje te houden met je meest competitieve familieleden. Wat dacht je van de volgende uitdagingen?

1. De bekende Cinnamon Challenge

Deze eet uitdaging is overgevlogen van YouTube, maar is inmiddels ook op TikTok te vinden. Waar gaat het precies om? De challenge is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is een eetlepel vol met kaneel op te eten. Kaneel is een typische smaak die je veel in de herfst en winter tegenkomt dus deze uitdaging past perfect bij het aankomende seizoen. We kunnen je wel alvast zeggen, deze uitdaging is stiekem veel moeilijker dan je nu denkt. Probeer het zelf maar eens!

2. De melk of ‘Eggnog’ Challenge

Hebben jullie geen trek in een lepel kaneel, maar hebben jullie wel flinke dorst? Ga dan voor de melk of Eggnog uitdaging. Waarbij je een grote jerrycan vol met drinken aan je mond zet en in een keer opdrinkt. Eigenlijk kan je dit met allerlei dranken doen, als het maar in een grote jerrycan verpakking verkrijgbaar is. Ideaal om samen met vrienden op een feestje te doen. Wie heeft de grootste dorst? Atten maar!

3. De ‘Eat it or weat it’ Challenge

Bij deze challenge zet je verschillende papieren tasjes met voedsel voor je neer op tafel. De papieren zakken geef je een nummer en vervolgens zet je dezelfde nummers op een stukje papier en schud je door elkaar. Iedereen die meedoet aan de uitdaging trekt om de beurt een nummertje. Het voedsel uit de zak met dit nummer moet je ofwel opeten ofwel over je hoofd heen gooien. De keuze is aan jou!

Nog leuker is, om voor elkaar gerechten te maken en die in de tasjes te stoppen. Inspiratie nodig? Je kunt het eten zo lekker en zo vies maken als je zelf wilt.

Even iets anders dan eten? Kies een activiteit!

TikTok is met name bekend om de filmpjes van mensen die zingen, playbacken of dansen. Hijs jezelf daarom van de bank deze winter en kies voor deze actieve challenges!

4. De probeer-niet-te-lachen Challenge

De naam zegt het eigenlijk al. Met deze uitdaging probeer je zo snel mogelijk de anderen aan het lachen te maken. Het maakt niet uit hoe je dat voor elkaar krijgt. Doe een gek dansje, ga op je kop staan of laat grappige filmpjes aan de ander zien. Als jij maar niet als eerste lacht!

5. De klassieke mentos + cola Challenge

Ontpop je deze winter als een ware wetenschapper en ga experimenteren met een fles cola en een mentos. Een hilarische challenge om met (kleine) kinderen te doen, maar ook in je eentje ga je hier veel lol aan beleven!

Hebben jullie de smaak te pakken? Er zijn nog veel meer TikTok challenges om met je familie te doen. Of wees creatief en bedenk er zelf eens een. Wie weet wordt het wel een absolute hit op TikTok!

Previous ArticleNext Article
Uitdagingen ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *