Dit kun je allemaal vinden op TikTok! 0

TikTok Filmpjes bekijken via je Mobiel

Misschien heb je zelf wel eens een TikTok video gekeken of twijfel je erover om een zakcentje bij te verdienen op dit platform. Dan wil je natuurlijk weten wat je allemaal op TikTok kunt vinden. Met wat voor video’s scoor je bijvoorbeeld bij de kijker? Wat voor video’s tillen jou naar een echte tiktok carrière? Je leest het allemaal in dit artikel!

De lekkerste kookvideo’s op TikTok

Geen inspiratie om te koken? Neem dan gewoon een kijkje op Tiktok! Tiktok is een platform geworden waar mensen massaal hun recepten op delen. Er zijn zelfs nieuwe bedrijven ontwikkeld door het delen van hun kookvideo’s op platforms zoals Tiktok. Sterkindekeuken is een voorbeeld van zo’n klein bedrijfje die de lekkerste recepten delen en deze gebundeld hebben in hun kookboeken. 

Er zijn ook tiktokkers die geen eigen bedrijf hebben, maar alsnog hun kookvideo’s delen. Deze zijn erg populair. Alleen een kookvideo is niet genoeg, want iedereen vraagt altijd om het recept en de ingrediënten. Wees daar dus zeker op voorbereid, mocht je dit soort video’s zelf willen delen op het platform.

Opgeruimd staat netjes

Opruimen of schoonmaken is nog nooit zo leuk geweest. Door het zien van deze video’s, worden de meeste mensen heel rustig. Het is heerlijk om de beste schoonmaak tips en hacks voorbij te zien komen. Voornamelijk als je ze zelf kunt toepassen. Hetzelfde geldt voor opruimen. 

Zelf opruimen is altijd een dingetje en kost enorm veel tijd. Dat euforische gevoel van een opgeruimde ruimte kun je gelukkig ook krijgen door het kijken naar dit soort filmpjes. Zo duurt het opruimen van die kast nog langer, want het kijken van dit soort video’s zijn enorm verslavend!

Nooit genoeg voorraad

Als je dacht dat jouw voorraadkast veel te vol staat, dan heb je vast nog geen kennis gemaakt met sommige tiktokkers. Er zijn mensen die kasten vol met schoonmaakmiddelen hebben staan. Hoewel jij misschien denkt dat 1 fles voorraad voldoende is, hebben zij dit in 5-voud of zelfs meer. 

Laat je hier niet gek door maken natuurlijk, want iedereen richt zijn voorraad in op zijn/haar manier. Het is wel zo dat een voordeelpack vaak voordeliger is dan 1 enkele fles. Daar zul je wel een keer naar kunnen kijken als je de volgende keer de voorraadkast bij wil gaan vullen. 

De bekende unboxings op Tiktok

Unboxings zijn vanuit Youtube al bekend bij de meeste mensen. Op Tiktok komen deze ook vaak voorbij. Het zijn dus filmpjes waarbij een pakket wordt uitgepakt. Vaak worden deze filmpjes ook gemaakt als ze hebben gewinkeld. Of het nu gaat om kleding, cosmetica of schoenen. De filmpjes slaan altijd heel goed aan. 

Deze trend gaat vaak ook in de hand met opruimen. We zien namelijk steeds meer filmpjes op tiktok die gaan over het opruimen van de keuken. Met name de keukenkastjes worden onder handen genomen. De kruidenpotjes zijn extra populair. Zo zijn er veel tiktokkers die de aankoop van kruidenpotjes unboxen. Die potjes worden dan allemaal gevuld en voorzien van stickers. Zo creëren mensen meer balans in de keukenkastjes, omdat alle kruiden dan in een zelfde soort potje zitten.

Lijkt één van deze video’s jou wat om te maken? Dan zit er wellicht een tiktok carrière voor jou in! Natuurlijk zijn er ook genoeg andere populaire filmpjes op Tiktok te vinden. Zo zul je veel dansvideo’s tegenkomen op dit platform, maar ook veel challenges. 

Het voordeel van Tiktok is dat de video’s maar heel kort zijn. Daarom zijn ze voor de kijker interessant om te kijken. Eer dat jij jouw aandacht verliest, omdat het filmpje niet interessant is, is deze vaak al over. Zo kort kunnen de video’s zijn.

Previous ArticleNext Article
Trends ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *