Maak van jouw hobby, je inkomstenbron op TikTok! 0

TikTok Video Maken

Tiktok is het platform waar mensen van hun hobby hun werk lijken te maken. Sommige mensen op Tiktok delen elke dag een nieuwe video die duizenden keren wordt bekeken. Vanzelf bouw je een groot bereik op en daarmee ook een flinke inkomstenbron. Het enige wat je nu nog moet doen is een hobby vinden. Wij hebben wel een aantal ideeën voor je. Die zetten we hieronder op een rijtje. 

Koken of bakken

Ben je helemaal dol op koken of bakken en sta je dagenlang in de keuken? Het wordt tijd om al jouw creaties eens vast te leggen. Kook en bak video’s zijn erg populair op Tiktok.  Kijkers willen zien welke ingrediënten je gebruikt en hoe je tot het uiteindelijke eindresultaat komt. Het is wel zo netjes om het recept erbij te vermelden. Dus als je een geheim familierecept maakt is het misschien niet zo handig om die op Tiktok te delen. 

Qua bakvideo’s is er ook een leuke trend gaande. Je gaat dan bakken met je vriend of vriendin. Een van jullie is geblinddoekt en de ander heeft een koptelefoon op. Samen moeten jullie de cake of koekjes in kwesties gaan bakken. Als dat maar goed gaat… Een ding is zeker: het levert prachtige beelden op en ontzettend veel kijkers! 

Alles rondom mode

Ben je dol op winkelen en verkleden? Doe je het liefst twee keer per dag een andere outfit aan en komen er wekelijks dan wel niet dagelijks pakketjes binnen? Dan is het nu tijd om daar eens geld mee te gaan verdienen. Daarmee kun je dan nog meer pakketjes gaan bestellen of misschien wel samenwerkingen gaan realiseren. 

Je kunt op jouw account verschillende video’s posten. Outfit video’s zijn bijvoorbeeld erg populair. Maar, ook een unboxing van pakketten, waarbij je de outfit aantrekt zijn in trek. Je kunt bijvoorbeeld outfits posten die je dagelijks aan hebt. Maar, je kunt ook ideeën delen van outfits voor bepaalde gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan outfits voor dates, verjaardagen, maar ook voor de kerstdagen die er weer aan zitten te komen. 

Schoon, schoner, schoonst

Sommige mensen hebben een schoonmaak hobby. Die mensen zijn het liefst heel de dag aan het opruimen en aan het schoonmaken. Kijkers vinden het heerlijk om met die opruimwoede mee te kijken. Het is namelijk heel fijn om te zien dat een ander zo georganiseerd is, terwijl je dat zelf helemaal niet bent. Dat zorgt voor echte content. 

Maak bijvoorbeeld een filmpje van hoe je jouw kledingkast inricht. Laat dat proces versneld zien in een video. Of wat dacht je van het inruimen van je koelkast? Kijkers zijn dol op het aanvullen van de voorraad. Het zijn echt fijne filmpjes om naar te kijken, vooral als alles precies past. 

Dan zijn er ook nog mensen die bijvoorbeeld filmen hoe ze het hele huis opruimen. Dat gaat van het stofzuigen van een vloerkleed, tot afwassen en van het bed opdekken tot dweilen. De kijkers van die video’s moeten op hetzelfde moment misschien wel dat soort klusjes doen. Maar, het is veel fijner om naar zo’n filmpje te kijken dan het zelf uit te voeren. 

Elke hobby past

Eigenlijk is elke hobby welkom op Tiktok. Het is toch altijd maar de vraag of dat wat jij doet aanslaat bij de kijkers. Of je nou goed bent in zingen of het bespelen van een instrument. Wellicht heb je wel een hobby, waar je later je eigen bedrijf van wil maken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken of haken van mooie producten. Alles is welkom op Tik Tok. Maak van jouw hobby, jouw inkomstenbron.

Previous ArticleNext Article
Inspiratie ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *