Neem met TikTok een kijkje in het leven van een topsporter 0

sport

Wil jij graag eens een kijkje nemen in het leven van een topsporter? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ook heel wat professionele atleten konden niet weerstaan aan de o zo verslavende app, TikTok. Ze doen populaire dansjes, nemen deel aan trends en nemen je mee achter de schermen. We hebben voor jou een aantal leuke accounts op een rijtje gezet.

Nina Derwael – @ninaxderwael

Nina Derwael is niet alleen een ster aan de brug met ongelijke leggers, ook op TikTok zet ze haar beste beentje voor. Ze is niet bang om de populairste dansjes te proberen en slaagt hier natuurlijk ook met glans in. Af en toe geeft ze je ook een blik op haar leven als topsporter. Nina is van alle markten thuis, zo won ze zelfs het bekende programma ‘Dancing With The Stars’. Ook van dat avontuur vind je heel wat TikToks terug op haar account. Het is dus zeker de moeite waard om haar te volgen.

@ninaxderwael Show day! Are you ready? Cause we are @simonearena51 ♬ Praise God – Kanye West

Sunisa Lee – @sunisalee_

Olympisch kampioene Sunisa Lee is ook niet weg te slaan van TikTok. Met maar liefst 1,6 miljoen volgers is zij zeker één van de populairste topsporters op de app. Ze neemt je mee naar trainingen, wedstrijden en zelf fotoshoots. Ook toont ze close ups van al haar stunts op verschillende turntoestellen. Daar valt je mond zeker van open.

@sunisalee_ What were YOU born to do? Join the @Nike #BornReady challenge #nikepartner #teamnike ♬ Born Ready – Nike

Ferrari – @ferrari   

Ferrari is één van de grote namen binnen Formule 1. Hun TikTok account is dan ook een plezier voor het oog. Ze tonen maar al te graag de nieuwste race auto’s. Ook hun racers Charles Leclerc en Carlos Sainz zijn terug te vinden in hun video’s. Als F1-liefhebber moet je zeker eens een kijkje nemen op hun account.

@ferrari A weekend we’ll never forget 🏆 #essereFerrari #FerrariOnTikTok #ScuderiaFerrari #Motorsport #SportAzzurro ♬ original sound – CikSeryAsmara – RatuJamu

Shaun White – @shaunwhite

Kan jij geloven dat een drievoudig olympisch kampioen tijd heeft om TikToks te maken? Shaun White doet het! Hij is zelfs heel interactief op de app en reageert graag op video’s van anderen en beantwoordt vragen. Heb jij dus een vraag voor deze legende? Reageer dan zeker op zijn TikToks en wie weet krijg je een antwoord.

@shaunwhite Reply to @catherinerodenburg Feels like yesterday 🤦‍♂️ @CelsiusOfficial #celsiusbrandpartner #TikTokPartner #LearnOnTikTok ♬ original sound – Profile

Serena Williams – @serena

Aan wie denk jij bij het horen van het woord tennis? Bij ons schiet de naam Serena Williams al direct naar boven. We weten dat ze op het tennisveld geen enkele uitdaging uit de weg gaat, op TikTok is dat ook het geval. Ze laat graag haar creatieve kant zien en deelt video’s over mode. Ben je nieuwsgierig geworden? Scroll dan zeker eens door haar account.

Stephen Curry – @stephencurry30

Last but not least: Stephen Curry, een NBA-speler van formaat én TikTok ster. Ja, je leest het goed, zelfs Stephen Curry heeft een TikTok account. We gaan niet te veel verklappen, maar hij neemt je mee in de basketbalwereld, naar tv-shows en zelfs golfterreinen. Ontdek het allemaal op zijn account.

@stephencurry30What you don’t see on TV 😂🎬

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Previous ArticleNext Article
Inspiratie, Populaire Tiktokers ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *