Rating celebs op TikTok 0

gsm

We denken allemaal graag dat onze favoriete Hollywood sterren de liefste en vriendelijkste mensen op aarde zijn. Helaas is dat niet altijd het geval. We zien maar een deeltje van het leven van deze beroemdheden en weten niet hoe ze zich in het echt gedragen. Daar komt nu verandering in, want heel wat TikTok-gebruikers zijn al eens in contact gekomen met acteurs, modellen of zangers. In hun TikToks geven ze deze celebs een score op 10. We hebben de verschillende accounts en scores voor jou op een rijtje gezet.

TheAnnieBond

Annie woont en werkt al 7 jaar in een restaurant in Los Angeles. Het restaurant is zo populair dat er elke week wel een aantal beroemdheden binnenwandelen. In al haar jaren als gastvrouw heeft ze dus al heel wat bekende namen ‘in real life’ mogen ontmoeten. Ze besloot haar ervaringen te delen via TikTok. In haar eerste video spreekt ze over hoe vriendelijke Ryan Gosling en Eva Mendes waren, ze geeft het koppel zelfs een 11 op 10. Ook kreeg ze Leslie Mann en Judd Apatow over de vloer, zij scoren helaas niet zo goed: 1/10. Haar eerste video was zo populair dat ze er maar liefst 9 meer heeft gefilmd. Kort samengevat: Drew Barrymore, Anna Faris, Lady Gaga, Keanu Reeves en Emilia Clarke krijgen een hoge score. Katherine Waterston en Darren Criss moeten het doen met een lage score. Haar TikToks zijn zeker de moeite waard, want er komen nog meer beroemdheden ter sprake.

@theanniebondRemember restaurants? 😅 ##greenscreen ##ratingthings ##ratingcelebrities ##ladygaga♬ original sound – Annie Bond

_sincindy

Cindy was een verantwoordelijke van de klantendienst voor een grote vliegmaatschappij in LAX. In haar TikToks doet ze een boekje open over heel wat beroemdheden. Ze geeft celebs die het verdienen een hoge score, maar is niet bang om af en toe eens een lage score uit te delen. Zo kreeg Nicki Minaj slechts een 2 op 10: ze wilde het vliegtuig niet verlaten voordat iedereen, inclusief personeel, weg was en dat is natuurlijk niet mogelijk. Ook Kendall Jenner krijgt dezelfde score. Dakota Johnson, Bad Bunny, Chris Hemsworth en Noah Centineo scoorden wel hoog. Ze heeft nog een heleboel andere TikToks waarin ze verhalen vertelt over Chris Evans, Joe Jonas, Sophie Turner en Jeffree Star. Ben jij benieuwd naar hun score?

@_sincindyPart 2!!! Chris if you see this…marry me ##fyp ##youpage ##fyp ##kendalljenner ##dakotajohnson ##chrisevans ##captainamerica ##celebs♬ original sound – Cindy

Juliacarolann

Ook Julia Carolan, een hostess in een restaurant in New York, laat weten wat ze vindt van de beroemdheden die ze heeft ontmoet. Als kind was ze al fan van Josh Peck en Nick Jonas, het was dus een droom om beide in het restaurant te mogen ontvangen. Gelukkig voldeden ze aan al haar verwachtingen en krijgen ze zo een hoge rating. Ze kreeg niet alleen de Hadid zusjes over de vloer, maar de Jenners kwamen er dineren. Gigi en Bella Hadid krijgen beide een 10 op 10. Kylie en Kendall Jenner krijgen daarentegen een 2 en 4 op 10. Haar laatste TikTok sluit ze af met Queen B! Beyoncé slaagt met vlag en wimpel en gaat naar huis met een 10.000 op 10. Bekijk zeker haar TikToks voor nog meer interessante weetjes.

@juliacarolannThese are just my personal experiences, pls take with a grain of salt 💖 xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork♬ OUT WEST (feat. Young Thug) – JACKBOYS & Travis Scott

Let op: neem al deze ‘beoordelingen’ met een korreltje zout. Dit zijn de meningen van slechts 3 personen, niet iedereen zal het hiermee eens zijn. Onthoud ook dat beroemdheden gewone mensen zijn en ze, net zoals wij, af en toe eens een slechte dag hebben.

Previous ArticleNext Article
Interviews ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *