Tiktok als grote inspiratiebron 0

TikTok op je Mobiel

Als je op zoek bent naar inspiratie dan zijn er bepaalde platforms, waar je dan op kijkt. Pinterest is er één van. Anderen gaan liever naar de winkel of zoeken het liefst op Google. Als je een account hebt op TikTok hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Alle inspiratie is op dit platform te vinden. Benieuwd naar wat voor inspiratie je hier kunt vinden? Dat lees je allemaal in dit artikel.

Inspireren door outfitchecks

Tiktok staat vol met mensen die regelmatig hun outfits laten zien. Sommige maken er zelfs een hele serie van en doen het dan dagelijks. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, kun je die video’s kijken voor vertrek en nog snel wat outfits gaan shoppen. Ook zonder vakantie kun je hier een hoop inspiratie uithalen. Voornamelijk als je bijvoorbeeld voor het eerst weer gaat daten. Of misschien heb je binnenkort wel een bruiloft. Als je nog geen idee hebt wat je aan moet trekken, kun je het beste even een kijkje nemen op Tiktok.

Inspiratie voor huwelijksaanzoeken

Het vragen van je aanstaande is natuurlijk best een groot ding. Je wil uitpakken, zodat de ander zich speciaal voelt. Alleen is dat niet altijd zo makkelijk. Voor sommigen is dat enorm spannend, omdat ze ver uit hun comfortzone moeten treden. De spanning kan wel eens teveel worden en dan weet je al helemaal niet meer hoe je diegene moet verrassen of ten huwelijk moet vragen. Zoek daarom eens wat inspiratie op Tiktok. Er staan genoeg video’s online van prachtige aanzoeken, waar jij hopelijk ook iets aan hebt of van kunt leren. 

Inspireren door dates

Als je elke dag samen bent, kom je uiteindelijk in een bepaalde sleur terecht. Dat wordt alleen maar erger als je kinderen krijgt. Daarom moeten jullie van beide kanten werken aan de relatie. Jullie moeten het leuk houden door tijd voor elkaar vrij te maken. Spreek bijvoorbeeld af om elke vrijdag een date night te organiseren. Maar, kun jij elke vrijdag een leuke date verzinnen? In dat geval kan Tiktok je te hulp schieten. Daar vind je de leukste dates, waar jij ook nog eens inspiratie voor op kunt doen. 

Inspireren door kook videos

Er wordt heel wat gekookt en gebakken op Tiktok. Velen delen ook meteen het recept met je in de reacties. Zo hoef je niet langer alle kookboeken door te bladeren. In de video zie je ook meteen hoe het klaargemaakt wordt. En natuurlijk het heerlijke eindresultaat. Dan weet je meteen of het het waard is om te maken. Je maakt het koken zelf ook wat leuker op deze manier. Zo lijkt het namelijk net of je samen aan het koken bent.

Inspiratie voor het interieur

Ben jij ook altijd zo benieuwd hoe mensen hun huis inrichten? Bij sommige accounts kun je dat zien, omdat je letterlijk een kijkje in hun leven krijgt. Bij sommigen kan je alleen zien wat ze in huis hebben staan en heb je er dan verder nog steeds niks aan. Andere accounts gaan juist verhuizen en nemen jullie mee in de inrichting. Bij die accounts krijg je vaak alle ins en outs te zien. Waar de zetel van is tot waar ze de handdoeken hebben gekocht, je komt het allemaal te weten. Alles komt voorbij op zulke Tiktok accounts. 

Inspiratie voor challenges

Of je nou op zoek bent naar een challenge voor de hele familie, voor de vriendengroep of voor jouw partner en jou. Tiktok staat er vol mee. Je kunt hier zeker wat inspiratie op doen. Velen challenges zijn zelfs voor elk gezelschap geschikt. Na een paar minuten op het platform heb je zo een leuke challenge gevonden.

Previous ArticleNext Article
Inspiratie ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *