TikTok challenges om met je familie te doen 0

tiktok

Iedereen weet ondertussen wel dat er enorm veel challenges, dansjes en hacks op TikTok terug te vinden zijn. Een TikTok maak je vaak alleen, maar dat hoeft niet altijd. De meeste challenges kan je ook met meerdere mensen doen. Nodig dus snel je vrienden en familie uit om samen TikToks te maken. We hebben een aantal challenges op een rijtje gezet die je zeker eens samen met je familie moet proberen.

Vang de slagroom

Voor deze challenge heb je niet veel nodig, maar simpel is het niet. Er zijn maar een paar mensen die de opdracht tot een goed einde kunnen brengen. Het enige dat je nodig hebt is slagroom en je familie natuurlijk. Spuit wat slagroom op je hand en klop op je arm. Als je dit juist doet, zal de slagroom omhoog vliegen. Vervolgens probeer je het te vangen in je mond. Er zijn niet veel stappen, maar toch kan het overal mislopen. Soms blijft de slagroom plakken op je hand, soms lukt het niet om het te vangen in je mond en belandt het op je hoofd. Sommige mensen zijn zelfs te enthousiast waardoor de slagroom tot tegen het plafond vliegt. Is het jou gelukt?

@princesa.love34Got this from my drafts so thought I’d post it…. Our first take on this challenge! fun times 😂 @sweet.love32 @charlainesimpson ##fyp ##foryoupage♬ original sound – Roxanne

Ik geef de telefoon door aan iemand die…

Deze TikTok trend is de perfecte manier om je zussen of broers even terug te pakken. Het is simpel: neem een filmpje van jezelf en zeg: Ik geef de telefoon aan iemand die altijd te laat is of iemand die nooit kan opruimen. Je kan het zinnetje aanpassen hoe je maar wil, wees niet bang om alles uit de kast te halen. Hierna geef je de telefoon aan die persoon, hij/zij maakt dan ook weer zo’n filmpje. De persoon waaraan je de telefoon geeft, weet natuurlijk niet wat je hebt gezegd. Dit kan je blijven doen zolang je maar wil. Uiteindelijk voeg je alle filmpjes samen tot een grappige TikTok en kunnen jullie samen ontdekken wie wat heeft gezegd. Heeft jullie band deze trend doorstaan?

@orionsisterspass da phone challenge ##fyp ##foryou ##foryoupage ##90sAesthetic ##NowLookAtThis ##passthephone ##sisters ##orionsisters ##comedy ##viral ##tiktok♬ original sound – orion sisters

Wie kiezen jouw kinderen?

Deze trend kan je doen met het hele gezin en is vooral leuk als je nog kleine kinderen hebt. Ga allemaal samen staan, zonder ook maar iets te zeggen. Na een tijdje sprinten mama en papa allebei een andere kant op. Het is dan aan de kinderen om te beslissen wie ze volgen. Zo weet je direct wie ze het liefste hebben. Je kan het meerdere keren proberen en zelfs eens met honden uittesten. Maar wees niet teleurgesteld als ze toch niet jouw kant opkomen.

Heb jij deze trends als eens uitgeprobeerd? Laat het ons weten in de reacties.

Previous ArticleNext Article
Uitdagingen ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *